Ammattilaisille

Kiinnostaako yhteistyön tekeminen?

Yhteistyöasemaksi

Haemme jatkuvasti uusiayhteistyökumppaneita. Jos olet kiinnostunut nukutushammashoitotoiminnasta, tai jos sinulla on potilas, joka tarvitsee nukutushammashoitoa, älä epäröi ottaa yhteyttä. Voimme helposti järjestää nukutushammashoidon omalla vastaanotollasi, tai voit halutessasi tulla hoitamaan potilaasi johonkin jo olemassa olevaan nukutushammashoitopisteeseen kohtuullisin kustannuksin.

Nukutushammashoidon toteuttaminen tavallisella hammaslääkärin vastaanotolla ei yleensä vaadi mittavia erikoisjärjestelyjä. Useimmiten tavanomaiset hammashoidon tilat riittävät hyvin nukutushammashoidon suorittamiseen. Niihin ei yleensä tarvita mitään muutoksia. Hammashoitotilojen sähköhyväksynnän luokka riittää nukutustoiminnan määräystenmukaiseen suorittamiseen.

Hoidon järjestämiseen tarvitaan vain yhteydenotto meihin! Meillä on pitkä kokemus nukutushammashoidosta, ja osaamme räätälöidä palvelun niin, ettei sinun tarvitse tehdä merkittäviä muutoksia omiin järjestelyihisi ja työtapoihisi. Koeteltu ja sujuva konseptimme takaa niin hammaslääkärin kuin potilaankin tyytyväisyyden.