Hammashoito nukutuksessa

Nukutushammashoito toteutetaan yhteistyöhammaslääkäriasemillamme joka puolella Suomea. Varsinainen hammashoito tapahtuu hammaslääkärien toimesta, mutta nukutuksesta vastaavat meidän asiantuntijamme.

Miten pääsen nukutushammashoitoon?

Ota ensin meihin yhteyttä ja kartoitamme yhdessä yksilöllisen hoitotarpeesi. Järjestämme haluamallasi paikkakunnan hammaslääkäriasemalla lyhytkestoisen suunnittelukäynnin, jonka aikana arvioimme hoidon tarpeen ja sen aiheuttamat kustannukset. Hoidon suunnittelussa ja sen kustannusarviossa tarvitaan ajantasainen röntgenkuva. 

Hoitoehdotusta tehdessään hammaslääkärillämme on käytössään koko asiantuntijaverkostomme, jonka ammattitaidon ansiosta voimme varmistaa parhaan mahdollisen hoitovaihtoehdon.

Nukutushammashoidon toteutus

Nukutushammashoito toteutetaan aikataulusi mukaisesti valitsemallasi paikkakunnalla. Varsinaisesta hammashoidosta ja siihen liittyvistä toimenpiteistä vastaa hammaslääkäri. Anestesiasta ja potilaan hyvinvoinnista huolehtii puolestaan anestesialääkäri yhdessä anestesiasairaanhoitajan kanssa. 

Käytössäsi on laaja asiantuntijaverkostomme, joka koostuu anestesiahoitoon ja lasten anestesiahoitoon perehtyneistä lääkäreistä, kirurgeista, hammaslääketieteen eri osa-alueiden (kuten iensairauksien, lasten hammashoidon, juurihoidon ja oikomishoitojen) osaajista sekä ammattitaitoisia ja lasten ja pelkopotilaiden hoitoon perehtyneistä anestesiahoitajista.

Nukutushammashoidon jälkeen

Kun hoito on ohi, saat mukaasi kaikki asiaankuuluvat sairaslomatodistukset, reseptit ja kaavakkeet, sekä jatkohoito-ohjeet, mikäli niitä tarvitaan. Puhelinpäivystyksemme on käytettävissäsi ennen operaatiota ja sen jälkeen. Palvelemme kiireellisissä tapauksissa ympäri vuorokauden.

Voit halutessasi liittyä hammaslääkärin uudelleenkutsujärjestelmään ja saat jatkossakin laadukasta hammashoitoa haluamallasi paikkakunnalla.

Nukutushammashoidon hinta

Useimmat potilaamme tarvitsevat vain yhden hammashoitokerran nukutuksessa, joten kustannusta kannattaa arvioida kertaluontoisena, jonka tavoitteena on terve suu.
Hammaslääkärin toimenpiteet maksavat saman verran kuin normaalihoidossakin.

Nukutuksesta veloitamme 125 € /15 minuuttia. Hoidon minimikorvaus on 2 h eli 1000 €, jonka jälkeen Tämän jälkeen laskutetaan 15 minuutin tarkkuudella. Emme veloita heräämöajasta, emmekä erikoislääkkeistä erikseen. Meille on tärkeää, että asiakas saa levätä rauhallisin mielin niin kauan, kun tarvitsee ennen kotiutumista.

Kelalta saa jälkikäteen korvausta hammashoidosta. Kaikki yhteistyöhammaslääkäriasemamme ovat kelan suorakorvausjärjestelmän piirissä. Omavastuuosuuden jälkeen Kela korvaa myös matkakustannuksesi hakeutuessasi meille Nukutushammahoidon aikana. 

Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet usein kysyttyjä kysymyksiä. Jos et löydä vastausta, ota meihin yhteyttä.