Hoidon toteutus

Nukutushammashoito toteutetaan yhteistyöhammaslääkäriasemillamme ympäri Suomen

Nukutushammashoito toteutetaan yhteistyöhammaslääkäriasemillamme joka puolella Suomea. Varsinainen hammashoito tapahtuu yhteistyöhammaslääkäriasemiemme lääkärien toimesta, mutta nukutuksesta vastaavat meidän asiantuntijamme, jotka saapuvat paikalle aina, kun potilas tarvitsee nukutushammashoitoa.

Koska yhteistyökumppanimme ovat paikallisia, voit luottaa siihen, että saat jatkossakin laadukasta hoitoa haluamallasi paikkakunnalla. Halutessasi voit myös liittyä hammaslääkärin uudelleenkutsujärjestelmään. Kun olet ottanut yhteyttä meihin, järjestämme haluamallasi paikkakunnan hammaslääkäriasemalla suunnittelukäynnin, jonka aikana arvioimme hoidon tarpeen ja sen aiheuttamat kustannukset. Tämän jälkeen hoito toteutetaan aikataulusi mukaisesti valitsemallasi paikkakunnalla. Kun hoito on ohi, saat mukaasi kaikki asiaankuuluvat sairaslomatodistukset, reseptit ja kaavakkeet, sekä jatkohoito-ohjeet, mikäli niitä tarvitaan. Puhelinpäivystyksemme on käytettävissäsi ennen operaatiota ja sen jälkeen. Palvelemme kiireellisissä tapauksissa ympäri vuorokauden.

Saat kela-korvausta sekä nukutuksesta että hammashoidosta. Kaikki yhteistyöhammaslääkäriasemamme ovat kelan suorakorvausjärjestelmän piirissä. Omavastuuosuuden jälkeen Kela korvaa myös matkakustannuksesi hakeutuessasi meille hoitoon. Nukutushammashoito ei ole halpaa, mutta on syytä huomata, että kyseessä on kertaluontoinen kustannus! Useimmat potilaamme tarvitsevat vain yhden hammashoitokerran nukutuksessa.

Asiakkaanamme käytössäsi on laaja asiantuntijaverkostomme, joka koostuu anestesiahoitoon ja lasten anestesiahoitoon perehtyneistä lääkäreistä, kirurgeista, hammaslääketieteen eri osa-alueiden (kuten iensairauksien, lasten hammashoidon, juurihoidon ja oikomishoitojen) osaajista sekä ammattitaitoisia ja lasten ja pelkopotilaiden hoitoon perehtyneistä anestesiahoitajista.

Miten hoitoon?

Nukutushoito toteutetaan aina yksilöllisesti

Kun otat meihin yhteyttä, kartoitamme yhdessä yksilöllisen hoitotarpeesi. Hoidon suunnittelussa ja sen kustannusarviossa tarvitaan ajantasainen röntgenkuva. Useimmiten sekä hoitosuunnitelma että kustannusarvio valmistuvat yhden suunnittelukäynnin aikana. Suunnittelukäynti on lyhytkestoinen, ja toimitamme sinulle sen pohjalta kirjallisen kustannusarvion ja hoitoehdotuksen. Hoitoehdotusta tehdessään hammaslääkärillämme on käytössään koko asiantuntijaverkostomme, jonka ammattitaidon ansiosta voimme varmistaa parhaan mahdollisen hoitovaihtoehdon.

Varsinainen hoito voidaan järjestää oman aikataulusi puitteissa haluamallasi paikkakunnalla. Olemme toimineet alalla jo yli 20 vuoden ajan, ja niinpä olemme nähneet hyvin haastaviakin tapauksia. Tämä kokemus varmistaa ammattitaitoisen hoidon. Muistathan, että hammashoito ja nukutus ovat kela-korvausten alaisia toimenpiteitä.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluaisit hakeutua hoitoon, soita meille numeroon 045 129 4616 haluamanasi ajankohtana, ja vastaamme mielellämme.

Toimintamalli

Palvelun laadun takeena vuosien kokemus

Aiderix Oy on perustettu vuonna 1998 tuottamaan systemaattisia anestesiapalveluita kuntien hammashuollolle ja yksityisille yhteistyöhammaslääkärikeskuksille. Systemaattinen toiminta on sitä, että potilaat valitaan anestesiahammashoitoon selvien kriteerien perusteella ja, hoito toteutetaan noudattaen hyvän hammaslääketieteellisen ja lääketieteellisen hoidon periaatteita.

Aiderix tuottaa Suomen suurimpien kaupunkien hammashuolloille niiden tarvitsemat perusterveitten potilaiden anestesiapalvelut. Asiakkaitamme ovat muun muassa Helsinki, Espoo, Vantaa ja Tampere. Myös monet yksityiset hammaslääkärikeskukset ovat solmineet yhteistyösopimuksen Aiderixin kanssa turvatakseen laadukkaat anestesiapalvelut potilailleen.

Aiderixin ammattitaitoinen henkilökunta ja asianmukainen työvälineistö muuttaa hammaslääkärin vastaanoton moderniksi nukutushammashoitokeskukseksi. Aiderixin toimintakonseptilla hoidetaan Suomessa tällä hetkellä noin 1800 potilasta vuodessa.

Vaikka hammaslääketieteen osaajat ja lääketieteen osaajat vastaavat omalta osaltaan potilaalle tehdyistä toimenpiteistä toteutamme hoidon siten, että potilaalle voidaan taata kulloisessakin tilanteessa perustellusti paras hoitovaihtoehto. Aiderixin piirissä työskentelevät lääkärit ja hammaslääkärit ovat tiiviisti yhteydessä toisiinsa ja tällä jatkuvalla kouluttautumisella ja konsultoinnilla taataan yhdenmukainen ja nykyaikainen hoito niin isoille kuin pienillekin potilaillemme.

Aiderix ottaa kokonaisvaltaisen vastuun potilaan hoidosta heti saatuaan tiedot potilaasta ja toimenpiteen tarpeesta. Aiderixin vastuulla on potilaan anestesiatarpeen ja kelpoisuuden arviointi. Aiderix vastaa nukutuksen suorittamisesta ja potilaan hoidosta toimenpiteen aikana. Toimenpiteen jälkeen Aiderixin tiimi hoitaa jälkivalvonnan ja kotiutuksen. Kotihoidon tueksi olemme järjestäneen puhelinpäivystyksen 24/7 ja tarvittaessa päivystävä sairaanhoitaja neuvottelee anestesialääkärin kanssa. Toimenpiteen suorittaja, yksittäinen hammaslääkäri tai terveyskeskuksen hammashoitola voi suunnata voimavaransa omaan toimintaansa.